Říct či neříct

Říct či neříct

Anotace: Papír snese vše, lidské srdce ne, když víte co jste vědět neměli a vlastní o nic nejde, ale ne vždy to tak každý vnímá, někdy lepší nevědět, ale jak vypnout to, že to člověk pořád řeší.

Srdce proklálo mi žhavé kopí
A v hrdle pocit jako, když mě někdo topí
Slova můžou léčit, slova můžou ranit
Slova můžou hřát a slova můžou bolet

Pocit nevědomosti je sladký
A náhled za oponu, i když krátký
Hladinu klidného moře
Rozdráždí, jako splašeného oře

Ty nevíš, co já vím
Když naléhám, říkáš: „Nepovím“
Ale z žírám se tím sám
A znova se Tě nezeptám

A asi mě jen chráníš,
Někdy mluvíme
Rychleji než myslíme
Být, nebýt, nemyslet, nemluvit…
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí