Bílá Vrána

Bílá Vrána

Anotace: ...

Bílá Vrána ke mně sedá,
milovat se ale nedá,
nenávidět také ne,
co nám tedy zůstane?!

Poprosil jsem Vránu tiše,
její pohled básně píše.
Poprosil ji o milost,
v pohledu má nevinnost.

Slíbila mi Bílá Vrána,
zmizí brzy, hnedka z rána.
Zůstala však v domě,
to je na mě hodně.

Miluji tu Vránu,
Krásnou něžnou panu.
Nenávidím k smrti,
všechno její bytí.

Tak žijeme spolu,
nahoru a dolů.
Sdílíme ten svět,
bez zbytečných vět.

Ona je můj život, ona je můj hrob,
a má láska k ní, je do srdce hrot.
Autor Křemen, 12.05.2017
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Mikhael, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí