Za tmy

Za tmy

Anotace: báseň o nepolapitelné vášni, pnutí na hraně okamžiku rozloučení

Odcházíš z domu
Ještě za tmy vítáš rána
Jednou jako děvka
Podruhé jak panna

Vržou ti boty
Jak panty od žaláře
Žal a řeka banalit
Vězní blázna jako lháře

Tak zatanči bosá, čarodějko
Nahotou napni struny chtění
Třísky vyznání na listě papíru
Lpěním na citech krev ti vzpění

Zabal mé stíny do kousku sebe
Poddáme se snění v trávě
Touhou sťaté jak hlava v gilotině
Loučíme se za tmy, s gilotinou v hlavě

Autor Jenoféfa Beta, 14.05.2017
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, Jin&Jang, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no.. to se nečetlo špatně.

14.05.2017 21:15:04 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí