mám Tě rád

mám Tě rád

Anotace: věnováno

líbej mě

na nos víčka
tam kde nikdo
nelíbá
 
říkal si
Kočka Chlupatá
napsal do písku
věřím v Pána
 
krátká 
že na něj 
bude 
zubatá
 
šeptal mi
o devíti 
životech
o černém panterovi
 
zatajil mi
dech
nechala jsem
se unášet
 
na křídlech
mužné ruce
teplá náruč
prosila ještě
 
se neluč 
já si přála
mému srdci
poruč
 
o naší lásce
psal 
básník
Petr Bezruč
Autor Stavák, 15.05.2017
Přečteno 391x
Tipy 7
Poslední tipující: ta.cupka., Philogyny1, Kapka, Malá mořská víla, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí