Vysněný kluk...

Vysněný kluk...

Anotace: k tomu nemám co napsat..

Myslím na tebe, ale vůbec tě neznám.
Snad brzo si mě najdeš a já konečně tě poznám...
Představuji si tě, jakou máš asi tvář?
Nevím jak vypadáš,
jakou barvu očí máš... :(
Vzpomínám na chvíli, kdy jsem si tě v mé mysli stvořila
a představovala si, co ráda bych s tebou zažila...
A tak stále čekám, jestli se někdy setkáme a ty řekneš mi ta dvě krásná slova,
snad se tak stane, nevím to já, neví ani moudrá sova.
Autor Gagulii, 13.03.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí