Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: ..

Srdce strašně to bolí
i když rozum už ví
že rány se hojí
však pro lásku plakat se smí

miluji stále
tu tvou krásnou duši
však pro tebe se mnou je ámen
a srdce tvé už pro mě nebuší

však jednou se vrátíš
a zas budeš mě milovat
snad dřív než v lese se ztratíš
pak zas budem si slibovat

tu lásku věčnou
tak jako dřív
kdy bylas mou slečnou
a já nebyl ti na obtíž

nechci žít bez tebe
po všech těch letech
byla jsi moje peklo i nebe
teď už snad jen v jiných světech

prosím lásko
vrať se mi zpátky
ty má vyhraná sázko
život je krátký
Autor lukassnajdr, 22.05.2017
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji příteli

23.05.2017 07:49:44 | lukassnajdr

Trpělivost, čas a hodně štěstí..

22.05.2017 13:22:57 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí