Spona na trench kabátu

Spona na trench kabátu

Anotace: Když vnímám ladnou chůzi tvou a tvář, tak hrdě vztyčenou, pocit mám, že rozumím, proč půvab a nostalgii, máš zde souzenou.

 

Když vnímám

Ladnou chůzi tvou

A tvář

Tak hrdě vztyčenou

 Pocit mám

Že rozumím

Proč půvab a nostalgii

Máš zde souzenou

 

Vím, že se ztrácíme

Když sníme o světě bez zábran

Jednou se k sobě vrátíme

Jako tentokrát

 

Žadný levný city

Žádný intriky nebo zrady

Brát všechno nebo nic

 Zkusím na lásku uvěřit

 

Mysl možná zmatenou mám

Teď se nemýlím

Víš, já tu s tebou

Už někdy byl

 

Vím, že se ztrácíme

Když sníme o světě bez zábran

Jednou ty zdi zboříme

Jako mnohokrát

 

Neznáš levný city

Žádný intriky nebo zrady

Bereš všechno nebo nic

 Věci špatný umíš zahodit

 

Tam v té linii věčných návratů

Kdy já nepřestal milovat 

Ani knoflík na tvém kabátu

 

Tam v té linii věčných návratů

Kdy já v dlani mám

Tu sponu z tvého

Trench kabátu

 

(Hanuš Šparlinek, 4.4 – 31.5.2017, inspirováno melodií Cover me)

Autor Hanuš, 31.05.2017
Přečteno 313x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí