Plující vlasy

Plující vlasy

Anotace: ????

Plující vlasy

Všude kolem
Jakoby plují
Tvé sluneční vlasy
Já chtěl bych
Je zachytit
Povískat asi
Pohladit
Polaskat
Něžně vím
Není to běžné
Jeto jen šprým
Tak jako ty tvé vlasy
Voní tu jarem
Ty jsi mou výhrou
Ty jsi mým darem
Tebou se pyšním
Ty jsi mé kvítí
Nad tebou
Slunce
Prudce si
Svítí
Já tím žárem
Jsem zasažen
pohlcen

Autor Beďa, 01.06.2017
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí