Slyšíš letní vítr ?

Slyšíš letní vítr ?

Anotace: Slyšíš letní vítr ? odpovídá ti suše vanoucí někde v kukuřicích mezi papyry listů na nichž nejso...

Slyšíš letní vítr ?
odpovídá ti suše
vanoucí někde v kukuřicích
mezi papyry listů
na nichž nejsou hieroglyfy,
ale vrásky …

Jako ty tvé,
když se tak vzdaluješ od dětství
rozpouštějíc si kadeře
Kometo černočerné noci !

A když si je češeš
praská v nich
jsou to radiové signály
tvé niterné krásy
z nichž mohu naladit hudbu
na vlnách spásy …

Je mi nádherně …

A to jsem zase chtěl
tvé srdce shodit ze skály.

Kometo černočerné noci !

Záříš tak,
že ani netuším
ve kterých tmách
si mé meteority
k spánku ustlaly .

Na tvém těle po nich zbyly
sotva zřetelné pihy lásky…
Autor Howkins, 01.06.2017
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: Laika, Pavel Vlček, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přátelé básníci děkuji za Vaše pochvaly a přeji krásné dny a pocity štěstí
při Vaší tvorbě.

Petr z Velkého Oseka.

02.06.2017 08:33:47 | Howkins

To je skutečně přenádherné a hluboké ...

01.06.2017 12:15:14 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Moc hezky napsané.

01.06.2017 12:03:53 | Pavel Vlček

Je to krásné...

01.06.2017 10:14:36 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí