Střežíš můj sen

Střežíš můj sen

Anotace: Tebou unesena, Tebou unášena.

Našel jsi mě znenadání,

obarvil jsi mi život pastelovými barvami,


nic již není fádní,

procházíme se zahradami.

Jsme spolu šťastní ve dnech,

stojíš při mě v mých snech.


Nejsem dokonalá.
Nejsi dokonalý.

Jsme dokonalí spolu.

Nemusím se bát, protože ti věřím.

Stále víc věřím.

Ty jsi mi ve snu pověděl ty dvě slova.

Nemusela jsem čekat jako dřív.

Dříve jsem si to jen malovala,


teď to zřím.
Autor Taya, 08.06.2017
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonalí - spolu v lásce. Moci věřit, to je to nejlepší.

09.06.2017 12:11:07 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí