Daleký ostrov

Daleký ostrov

Anotace: O tom co všechno se může stát na dalekém ostrově :)

Sbírka: Ikarova křídla

Jsou na zemi místa tmou políbená
která nic neskrývají v končinách vzdálených
na ostrově tak vzdáleném země zaslíbená
odpočívají dvě těla ve stavu raněných

Jdeme spolu ruku v ruce pralesem
potápíme se do vysoké trávy
slyš jak příboj koketuje s útesem
zatímco vulkán hladí masy lávy

Utíkej lásko z krásného ostrova
už hoří pod nohama zelená zem
žel naše těla nejsou z olova
a tento kraj není pouhým snem
Autor Petr27, 11.06.2017
Přečteno 469x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, Akyš, kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí