Vášnivá hloupost

Vášnivá hloupost

Anotace: Tajná láska s trochou vášně.

 

Znám ho, vím, že se mu daří,

balit holky na hloupý řeči.

Nasadí drsňáckej výraz,

už nedokážu se jinam dívat.

 

Směje se a tančí,

v očích mu jiskry jančí,

křivě se zazubí,

silným hlasem zaduní.

 

Kdo by čekal,

že láska tak rychle vzplane.

Ozve se touha

a člověk hned zhloupne.

 

Ruka ruku mine,

tělo se k druhému vine.

Netřeba sladkých řečí,

přece už nejsme děti.

 

Horko, pot a vášeň,

máme se fakt krásně.

A po tomhle dojetí,

Usínáme v objetí.

 

Pak přijde vždy to krušný ráno,

rozloučí se se slovy: "Tak čau, kámo."

A já naříkám pozdě.

Stalo se to znovu prostě.

 

On však vůbec netuší,

Jak mě to bolí na duši,

Když si klidně odkráčí,

Já brečím s hlavou v polštáři.

 

Možná se to jednou změní,

A budem pokračovat v tom objetí,

Ale možná taky ne…

A já, hloupá husa, budu doufat, že ta láska jednou pomine.

 

 

Autor LucyEr, 18.06.2017
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: Eleanor, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí