Slunce ve vlasech

Slunce ve vlasech

Anotace: ...

Letní louka-luční kvítí
Ve slunci se tvé zlaté vlasy třpytí
Polib mě lásko
Stačí trochu,maličko
Moje Zlatovlásko
Ty jsi moje sluníčko

Jsem jak noční motýl pod lampičkou
Kroužím kolem tebe
Slunce je proti tobě pouhou svíčkou
To Ty ozařuješ mé nebe
Autor Ruda Štola, 20.06.2017
Přečteno 373x
Tipy 11
Poslední tipující: Eleanor, Bludimíra, jitka.svobodova, Iva Husárková, piťura, jondys, Jarka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí