on a ona ještě dítě

on a ona ještě dítě

Anotace: ♥♥♥

Veliký je svět
osud spřádá nitě
tu potkali se náhodou
on mladý muž a ona ještě dítě

V malé horské chatě
kam na týden se jelo
on rád potkával ji
ona zase jeho

Pak přešel sníh
a léto se jen mihlo
a život běžel fofrem dál
co vše se jenom stihlo...

Veliký je svět,
ale vlastně je i malý
ti dva dík hříčce osudu
už zas u sebe stáli

Díky moji andělé
díky dobré nebe
já vidím tě moc rád
já ráda vidím tebe.

Co nového, život a tak?
Vše řekli si, zas uvidím tě?
on ženatý
ona snad ještě dítě


Holky v intru bavěj se
nástěnku prý mají
dopisy od ctitelů
ty nejhezčí tam dají

Já nemám žádných dopisů
pochlubit bych se chtěla.
Není zatím kdo by psal
kéž někoho bych měla.

A tak se tedy dohodli
než najde svého druha
on zatím bude tajně psát
nebude žádná nuda.

Svolával múzy ze všech stran
vždyť o co se tu jedná ?
nástěnka – top ten dopisů
on bude číslo Jedna!

Nic si nepochopil Ivánku
vždyť ona druha měla!
on na ní hrubě ruku vztáhl
ráda by zapomněla.

Potvora osud z nitek pár
upředl pevné sítě
jen krásných, něžných slůvek pár
pohladí, potěší tě.

A sbírka už je dopisů
zůstane jen snění
on ženatý, ona dítě snad
jiné cesty není.

A čas se kulil z kopce dál
co může se ještě stát
den za dnem trháš kalendář
hojivý účinek je znát

Osud netrápí už ji
běží s jiným koněm
teď on má chmurnou náladu
a život řadu proměn

Našla ho jak doma sedí sám
od skříně na zdi čtverec
ten úsměv na mne nezkoušej
stejně jsi špatný herec

Co budeš dělat dál?
naděj má barvy všeho druhu...
Najdu si novou družku svou
vybírat lépe budu!







Nech už toho rýmování,
vždyť ti to stejně moc nejde.
Probuď se člověče a otevři oči
Myslíš si vážně, že musíš ještě někde někoho hledat?
Autor Plk, 20.06.2017
Přečteno 417x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, jitka.svobodova, Iva Husárková, Poetik, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí