Letní noc

Letní noc

Anotace: Noc voní balzámem tvých rtů i parfémy růží co pro tebe slzy roní, když stékají po tvé šíji jako...

Noc voní
balzámem tvých rtů
i parfémy růží
co pro tebe slzy roní,
když stékají po tvé šíji
jako vodopád...

A já, posedlý hvězdami
čistím nebe
pro bezvadný pád
létavic ...

A představuji
si sebe,
jak mám tě rád,
že bych ještě, horké
z nadýchané hlíny
vytahoval stříbro luny
a v něm zasazené vltavíny...
Autor Howkins, 20.06.2017
Přečteno 397x
Tipy 10
Poslední tipující: Eleanor, jitka.svobodova, Ruda Štola, Kapka, Iva Husárková, Fany, Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí