Lásko, není to déšť

Lásko, není to déšť

Anotace: Toto je básnička, napsaná pro mou tehdejší přítelkyni, moc se jí líbila.

Lásko, to není déšť, co prší ti do tváře
Tolik toužím vzít si tě za ženu u oltáře
Položit ti večer hlavu do polštáře
A louskat při tom tvé buráky
Snídat s tebou loupáky
Vím že ty to chceš taky
Miluji tě ty to víš
Dnes u mně poprvé přespíš
Ráno až se probuíš
Udělám nám snídani
Přinesu ji na dlani
Chleba s džemem, papání
Autor Dude, 14.07.2017
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bože, to je tak čistokrevné ... díky
Bez lsti, závisti a hany ... vstávám sám a rozcuchaný ... díky pá

14.07.2017 20:09:01 | VEDz RVAHEs

THANX MAN ;))

18.07.2017 18:46:08 | Dude

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí