Je to...

Je to...

Anotace: Všechno má svůj význa,ale občas maj věci taky význam uplně opačný...co je to láska a co bolest?kdo to neví nepoznal lásku....

Je to touha co v dlaních mi rozkvétá
Je to bolest co sžírá moje srdce
Je to láska kde vládne odveta
Je to žal co utápím v řece

Je to ticho co hlučí mi v hlavě
Je to chlad co spaluje moje tělo
Je to pláč co zvladnu hravě
Je to němota co řvát by chtělo

Je to smrt co tobě bych přála
Je to život můj co končí
Je to hra co jsem prohrála
Je to tak a mě to ničí
Autor llussinka, 17.02.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí