MILOVÁNÍ

MILOVÁNÍ

Anotace: Lol, co je to za (člověka), který mi říká: "Styď se." ? ? ? Má lásko, miluji tě :*

Srdce mazlivé touhy,
oči něhy její.
Ruce mé jsou sluhy,
jež tělo jí zahřejí.

V objetí tu ležíme,
tělo na tělo.
Prozatím se mazlíme,
milovat se, by se chtělo.

Je nádherné být s tebou,
cítit teplo těla tvého.
Milovat se s ženou milovanou,
srdcem věrně oddaného.

Jak krásně zní tvůj dech,
jak slastná vůně ženy.
Polibky uváznou na rtech,
láskou ty chvíle poctěny.
Autor RešHeNúnHe, 18.02.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí