Mé nejdražší

Mé nejdražší

Anotace: Jedna z několika básniček, kterou jsem napsal pro svojí přítelkyni. Byla to právě ona, kdo mě přemluvil, abych alespoň jednu z těch básniček někde uveřejnil. :-)

Přál bych si být jarní vánek
co čechrá tvé vlasy,
být malířem a mít malý stánek,
prodávat tam obrazy plné tvé krásy.

Chtěl bych být tvým statečným rytířem,
nevadí, že pryč je jejich doba.
Tak nechránil bych tě štítem ani mečem,
spíš pěstmi, kdyby tě ničila něčí zloba.

Jsi nádherná jako všech hvězd zář,
a z mnoha šperků, nejvíc usměv ti sluší.
Ze všech slečen, máš nejkrásnější tvář,
jenže ještě hezčí, jsi duší.

Protože máš srdce plné něhy a soucitu,
o blaho druhých děláš si vrásky.
Hořím k tobě nejsilnějším z pocitů,
když sleduji tě očima plnýma lásky.
Autor Mitchoza, 30.08.2017
Přečteno 561x
Tipy 2
Poslední tipující: Kailiana, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tak krásný :)

31.08.2017 01:15:50 | Adelatka

Děkuji :)

31.08.2017 23:31:03 | Mitchoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí