Prozáří

Prozáří

Anotace: děkuji za všechny komentáře, názory i přečtení :)

Na slunečním náměstí,
kde bývá většinou větrno.
Čas mi skrze prsty proletí,
když mé city protkají prázdno.

a potkám Tebe..

Tvé oči jsou podobné těm mým,
mám strach, že jim snadno uvěřím.
Každé tvé objetí mě zahřeje ke kosti,
člověk snadno zapomene na všechny starosti.

a tak jsem asi poznala kousek nebe..
Autor nadejevidetsvetlo, 03.09.2017
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Bludimíra, kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí