z lehka

z lehka

Anotace: ..našlapujte jako naděje...věřte,že tady někde ještě je...

našlapuj polehoučku, tam na zemi,
jo přesně tam.
leží moje sny,nepošlap je mi,
ještě je budu potřebovat ke svým děckým hrám.

našlapuj polehoučku, tam na dně
a ještě dál.
leží moje naděje,tak hluboko je,
ještě pamatuje jak si se o mě bál.

našlapuj polehoučku, tam v prachu,
že vidět ani není.
leží moje duše, najdi mi jí hochu,
ať se to ještě jednou změní.

našlapuj polehoučku, tam dole,
sehnout se musíš.
leží moje srdce, bude jenom tvoje,
když znovu bojovat zkusíš.
Autor slečna Jůlie, 18.02.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ja hezky originální a jemné, líbí se mi jako tvůj nick

18.02.2007 12:08:00 | Miskitka

Moc pěkná básnička, promiň za to hodnocení, chtěla jsem dát 80%, ale nějak jsem se překlikla =O(

18.02.2007 11:43:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí