Jsi jedinečný

Jsi jedinečný

Anotace: báseň pro mého miláčka... nakupily se ve mně emoce a tahle básnička ze života z tohodle vyšla... :o)

V noci,
když slané slzy zahalily moji tvář,
Já si uvědomila,
jak moc pro mě znamenáš.

Život je těžký
a s úsměvem to někdy nejde,
držel jsi mě v náruči,
a čekal, až bolest přejde.

Nad ránem,
když bylo mi zase skvěle,
v peřinách
zavrtala jsem se do postele.

Bok po boku,
nádherně se mi spalo,
žít s tebou celou věčnost,
i to je málo…

Jsi prostě jedinečný…
Autor Agnesita, 18.02.2007
Přečteno 690x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Láska nám rozzáří líce a je zase krásně na světě.

28.06.2007 07:15:00 | vandule

Krásně jedinečné:)

26.02.2007 18:24:00 | Linushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí