Rytířská přísahá, pro tvou milou

Rytířská přísahá, pro tvou milou

Anotace: Další báseň

Sbírka: Lásky čas

Má čepel s ocele kovaná
k ochraně tvé, má milovaná
levou rukou miluji tě
pravou rukou chráním tě
když světlo zmizí
a temnota a strach tě obklopí
já po tvém boku zůstanu
všemu tomu zlu, oči do očí stanu
i kdybych měl naposled vydechnout
nezradím tě ani na sekundu jedinou
tak zní přísahá má
a vždy zazní pro tebe má milá
Autor Discord, 28.09.2017
Přečteno 831x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí