Život

Život

Anotace: Je skvělý najít svou druhou půli... https://www.youtube.com/watch?v=VG5o5mePK9s

Pravidla jsem hodila do koše

a zamilovala si tě na první úsměv.

Hodná holka zabalila samá PROTOŽE

a objevila jsem s tebou svét.

Upjatost jsem zazdila hluboko do země

a bez bot se pustila do nového dne.

 

Rozsvítils mě, když jsi mi řekl POJĎ

a vzals mě za ruku do noci plné deště.

Spustils ve mně nápadů celou loď

a pořád mi tvý oči říkají JEŠTĚ.

Našla jsem svou ztracenou spontánnost,

a na bláznivý plány mám vysloveně nos.

 

Všechny přetvářky jsou mi k smíchu,

když jdeš hrdě vedle mého boku.

Propustila jsem hloupé strachy z hříchu

a vrhám se s vervou do životního skoku.

Poznala jsem v sobě samu sebe.

Miluju život právě vedle Tebe...

Autor Adellide, 29.09.2017
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad pořád všechny přetvářky jsou Ti k smíchu...

14.12.2019 19:36:59 | Danger

oči říkájí ještě,tak snad to trvá :-)
Jinak hezké svátky a vydařený nový rok

29.12.2017 08:45:19 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí