Droga

Droga

Anotace: ...

Jsi jako droga,
Marihuana, alkohol,
Čokoláda.
Jsi-li se mnou,
Jsem šťastná,
Opojená Tebou.
Čím dýl jsi pryč
Tím je mi hůř,
Zle.
Klepu se,
Jako štěně,
Zimou.
Když mě líbáš,
Vzbuzuješ ve mně
Hříšný chtíč.
Dej mi prosím pít,
Víc,
Lásky Tvé.
Autor Grecninka, 18.02.2007
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí