Tři v noci

Tři v noci

Anotace: Psáno jako hudební text.

Tři v noci nemůžu spát
do okna světla míří
podávám žalobu
na neon
Kanál mysl přestal vysílat
a v hlavě zrní
zrní
zrní

Vstaneš vstanu
každý z nás v jiném čase
vstaneš vstanu
vstaneš
a já jsem na půl trase
utíkám
navzdory tvojí kráse
utíkám
jak moje tělo snese

dokud se neotočí den

tři v noci nemůžu spát
do okna světlo míří
podávám žalobu
na neon
kanál mysl přestal vysílat
a v hlavě zrní
zrní
zrní
Autor Vašek Špongr, 03.10.2017
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí