ŽIVOTNÍ LÁSKA

ŽIVOTNÍ LÁSKA

Anotace: ... jak jinak, než od mé lásečky! Ale ta je!!! :-))

Ranní karmínové slunce vyhoupne se na oblohu
a svítí miliony luxů, jako svatozář.
Běžím za tebou, chci držet tě pevně za ruku
a něžně líbat tvoji tvář.

Tvář, co skrývá dvě modré oči jak nebe
a ústa sladká po medu.
Jsem blízko, blizoučko u tebe.....
Věř, že chci a milovat tě dovedu!

Možná už ti to zní, jako obehraná páska,
ale miláčku:
"Jsi moje životní láska!"
Autor Dalimila, 15.03.2005
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí