Kurva

Kurva

Anotace: osobní

Kurva

Já hřála si hada na prsou,
chodil k nám dlouhé tři roky,
nůž bodl mi do prsou,
srdce mé proťal na tisíce dílů.

Žena jenž zničila si vlastní rodinu,
svou vinou,
chce moji rodinu,
muž jenž byl můj, se teď plazí u jejich nohou,
jak malomocný,toužíc po vínu.

Mám teď čas, je to můj spojenec,
den za dnem běží,
mé srdce krvácí,
bez mojí viny,
věřím, že kurva se nabaží a
roztáhne jinde své nohy.
Autor maakkyy, 23.10.2017
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí