Už je to tak...

Už je to tak...

Anotace: ...

Přišels za mnou,už jsme zase spolu,
dívám se na zem,oči sklopené dolů.
Už to nemůže být jako dřív,víš?
Zatím mě nechápeš,ale brzo pochopíš.

Někdy něco končí a druhé začíná,
těžké to pak je,když člověk nevnímá...
Už ti to pomalu dochází
a já vidím,jak smutně jeden kluk odchází...

A tak jsem zůstala sama a ty sám,
krásné vzpomínky na tebe mám.
Autor Gagulii, 15.03.2005
Přečteno 792x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí