Láska na provázku

Láska na provázku

Anotace: Báseň o dvou lidech co se milují a přesto jsou id sebe daleko.

Ti dva se topí v slzách
A smutek běží po střechách
Těm dvoum chybí doteky
A vášnivé polibky
Takové je dlouhé odloučení
Vzdálení a nekoneční

Chybí jim polibky všude
Na jejich rty rudé
Láska psaná do květů lílií
Provázkem na dálku se spojí
Takové je dlouhé odloučení
Vzdálení a nekoneční

Mraky slzí jejich oči
Slunce jejich osudy točí
Duha na každém konečku
Spojí je v pohádkovém zvonečku
Takové je dlouhé odloučení
Vzdálení a nekoneční
Autor Richard Ježek, 16.01.2018
Přečteno 531x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, avšak smutná!! Tak nějak se s tvou básní ztotožňuji, mluví mi z duše...
Děkuji za přečtení...člověk se ponoří do snění, ač smutného, či veselého...

20.01.2018 04:48:17 | zlatéočko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí