Síla zvyku

Síla zvyku

Anotace: Muž by se měl ke své ženě,chovat jak ke své milence!

Když dny končí jen usínáním,
pusa na tvář bez sténání,
oči, které nesvedou....
cíle, co dál nevedou....
 
 
Pak chybí ten, co políbí tě,
bez lásky balené v igelitě,
skousnutí rtů, ruce v klíně,
po nocích toulání v pavučině...
 
V křivkách těla,
zrcadlení,
bez výčitky
z podvádění.
 
--------------------------------
 
Z hlubin výše
zpátky na zem,
připadat si jako blázen,
trápit se však platonicky...
pak se vrátit jako vždycky...
 
K síle zvyku,
k ironii....
k špetce vzlyků
v agónii.
 
A pak
zpátky domů k paní,
bez závratí z milování,
po první, či páté sklence...
 
 
Muž by se měl ke své ženě,
chovat jak ke své milence!
Autor Noctis Mania, 25.01.2018
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí