Splněné přání

Splněné přání

Anotace: ...kdyz laska odejede daleko..

Je dálka ten svět kam odjíždíš
a odkud vracíš se ke mě zpět.
Je dálka ten svět, kde žiješ svůj život,
kde máš ty svůj svět.

V té dálce žiješ i bez mých vět,
co šeptám ti do ouška potajmu
už dlouhých pár let,
znáš už je nazpaměť.
Ten svět vzdálen ode mě tisíce měst,
ale myšlenka jediná na tebe
přeskočí i těch pár cizích cest.
Cestuješ ode mě pryč,
bys poznala pár těžkých věd,
snad i ty v myšlenkách najdeš si cestu ke mě zpět.

Je osud nám vložen do rukou silou mocnější než zákon,
chybíš mi lásko, nenech mě stranou.
Odrazy vzpomínek na mysl vytanou,
čas veselí a lásky na mě dosednou.

Radost i úsměv tvůj patří jen mě,
když spolu tančíme, jsem v tobě duší
a ty ve mě.

Těším se na tebe a náš společný sen,
spřádaný po nocích, jak u tkadlen.
Autor Diablek, 20.02.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí