Věčný boj

Věčný boj

Anotace: o iluzich lasky

Věčný boj
Čas odvál příběh Jeho a Jí,
údery hodin ho zkracují,
poslední kousky už zbývají,
probleskneš v duši mu potají.

„Rozum“ vládne tělem,
jiné myšlenky připravil,
Srdce v boji s citem,
past krutou nastaví.
Pohledy zpět jakoby zrcadla nastaví,
mlha v nich jen pár chvilek s Ní odhalí.

Bojím se podívat, co ještě dovolí,
,
chce aby trpěl se svou iluzí.
Čas Jeho touhy snad zahojí,
znavená myšlenka, že vše přebolí.
Láska našla svůj cíl, oba tak trpí.
Autor Diablek, 20.02.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí