A když se trápíš

A když se trápíš

Anotace: ...je mi smutno...

A když se trápíš,
je mi smutno...
Smutno z toho,
co krade smích
a radost z očí tvých.

A když se trápíš,
je mi smutno...
Že nehlídám poklad,
jímž pro mne jsi
a stesk k tobě cestu najde si.

A když se trápíš,
je mi smutno...
Chci zahnat stvůry
i noční můry,
co zuby si brousí na tvé sny.

A když se trápíš,
je mi smutno...
Autor Duhová, 18.02.2018
Přečteno 466x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, mkinka, milan nov, Iva Husárková, Fanny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí