Každému, co jeho jest

Každému, co jeho jest

Anotace: ...

Bere a nedává nic
mamon, stále víc
malá mrcha se smějící
na ostří kata tančící.

Však perly slz na líci,
když falešnou světici
samotnou pod ostří meče
kat na špalek vleče,
nevidí již ti, s nimiž si hrávala,
falešnou naději pod ostřím dávala.
Autor vox animi, 19.02.2018
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí