Jsi

Jsi

Anotace: láska, přirovnání

Jsi tak klidný, 

řekla bych až moc,

je to divný, 

jako bez měsíce noc,

Tvoje oči, 

brána do Tvé duše, 

je to jako v noci,

když kůň v ohradě kluše,

Tvé rty,

brána Tvého hlasu,

chrlíš věty,

za večerního času 

a vůně Tvého těla,

na křídlech noci,

tak ke mě doletěla 

a zůstala mi v srdci

a srdce Tvoje

je jak meč,

za večerního boje

Tys však neztratil řeč,

Ty a noc, 

oba stejní,

někdy až moc, 

čas to však změní, ...

Autor ldona, 26.02.2018
Přečteno 484x
Tipy 3
Poslední tipující: piťura, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí