zítřkem počínaje nekonečností konče

zítřkem počínaje nekonečností konče

Anotace: Starý já, nový já... Budoucnost! ..Ať žijou umělci jsou nazí na kost!

Nabízím svou duši navždycky k pronájmu
Už není v mém zájmu
trousit sama sebe zbytky
pro dobytky....


Sexbomba pro chudé
už nikdy ze mně nebude
Odteď jsem převážně drahá,
pánové..
Lacinýho styku marná snaha..


Tak proč mám furt tendenci
svlíkat se do naha
Hlavně z rána,
když svět, zdá se bortí se
A já nevím čí sem


A já už bych ráda něčí byla

Milá
Autor Loveless, 22.03.2018
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík, Lioness, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí