Otevření

Otevření

Anotace: ...

Mám v srdci odpovědi

a na čele znamení

které pro některé

by bylo cejchem

a pro jiné vykoupení

 

A zatímco hvězdy

se naklání osudu

prázdný kráter ve mně

pomalu se plní

písní nás všech, dvou

láskou bezednou

mou, tvou, jedinou

 

A tak jednou

až nás potkám

jen tak meziřádky

když poprvé potřesem

si levou pravou rukou

budu se smát

sama sobě, pár let zpátky

v ozvěně, co změnila

svůj starý řád, aby našla nový

 

Mám v srdci lásku

k sobě, tobě, nám všem

co jsme tu noví staří

známí pasažéři na cestě

za změnou kapky oceánu

 

A zatímco nebesa

poprvé se nám klaní

zjišťuji, že prázdno

je jen obrácená

plná sklenice

vakua vzhůru nohama

těsně před prvním nádechem

 

A tak jednou

až se naše dlaně 

na pár vteřin spojí

bude mi jedno

kdo jsi

tak dlouho

dokud budeš chápat

kdo a proč

jsem pro tebe v nás já

Autor Denael, 04.04.2018
Přečteno 363x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí