Vodotěsná

Vodotěsná

Anotace: Už nepíšu. Už nepíšu jinak. Už nepíšu jinak než po lístcích. V hospodě.

Vodopádem dedukcí
proudem vrabců v hrsti
hnána vlastní instrukcí,
co je mi proti srsti,
přemýšlím,
zda protečeš mi zase mezi prsty
nebo chabou konstrukcí,
poskládanou ze msty,
dostanu tě zpátky tam,
kde chtěla bych být znova.
Nedokážu odmítnout a neumím se chovat.
Nejsem holka,
kterou by sis měl chtít zamilovat.
V noci nenajdeš mě doma
a k ránu na snídani.
K mání jsem jen těm, co se mi straní.

Přesto brečím,
když se chýlíš k vyčerpání.
Křečím nepodlehnu, přespříliš se bráním.
Na doteky neumím obstojně reagovat,
ač v tvé dlani chtěla bych se schovat.
V puse do vlasů, jež byla možná zdání.
Tak už jsme tu zase spolu.
Zanedbaní.
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 14.04.2018
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: jita.1965, Jort, enigman, Frr, danaska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já si dělám čárky...

16.04.2018 08:09:44 | enigman

čárky zač?

19.04.2018 15:47:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way

Jaques Prévert psal své verše také v hospodě na papírky. A jak byl slavný. Tvoje básnička je moc hezká. Rozhodně na ST.

14.04.2018 21:50:14 | danaska

Občas píšu i na dveře záchodů v kavárnách. Ale pšt :)
děkuju.

14.04.2018 21:52:42 | Sam&ntha CH.Camberly Way

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí