Kráska z víl

Kráska z víl

Anotace: Další báseň

Sbírka: Lásky čas

Nepotřebuji zlata a diamantů třpit
ani slunce a měsíce svit
Nepotřebuji hvězd nebe plné
chci jen to co je na světě překrásné
To co je mého srdce cíl
ta kráska z víl
A to si ty má dámo
mě je snad z nebe dáno
Ty jak nádherný anděl
co lásku mí dát z nebe sletěl
Ty jak havraní peří křídla máš
a ten úsměv óóó dámo jsem jen váš
Očí jak ta nejhezčí modrá obloha
milovat tě a chránit je má úloha
Autor Discord, 22.04.2018
Přečteno 616x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí