Měl bych jenom zmínit

Měl bych jenom zmínit

Anotace: Měl bych jenom zmínit

Paprsky jitřního slunce

teplo tvého objetí

zlaté vlasy rozestřené po polštáři

ale o takových věcech

už dřív psali jiní

 

Proto radši zmíním

že jsme k ránu oba

měli trochu rýmu

a odřené nosy

vrásky pod očima

pomačkané tváře

rozlámaná těla

zlenivělé paže

utahané nohy

 

A že jsem byl štěstím

zcela zpitomělý

Autor SiristenGraydu, 01.05.2018
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ, Fany, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí