věřím ti bezmezně

věřím ti bezmezně

Anotace: pro mou LENIČKU

láska jsi moje,
taháš mě z hnoje,
ač stále, ba neustále
ve lžích hraju si na krále
- splínem jsem oděn,
hraju i na vězně.
věřím ti bezmezně
- jedno, který den
Autor CRASH, 14.06.2018
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí