Záclona

Záclona

Anotace: Můj život s M.

Dotkla jsem se tvojí kůže
a ten dotyk se ztratil v moři
mých pocitů.
Můj hlas šeptá: "Přestaň, já nechci to."

Ale tělo pravilo opak,
zase jsem ztratila hlavu
a moje slova snad
dokonce i patu.

To když se snažím ti něco povídat
a ty mi pak jen
dáváš pusu
- na čumák!

A pak mě nahou motáš do záclony,
protože je průsvitná,
ze zvědavosti se mě dotýkáš
a já se v pasti ocitám.

Hladíš mě po těle
a já se chvěju jako
v zimě nudista
do záběru.
Autor Philosophic Theory, 24.06.2018
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí