chci poznat ten tvůj chrám

chci poznat ten tvůj chrám

Anotace: ????

chci poznat ten tvůj chrám
vybrat z něho všechnu sůl
já na to mám
zahalím tě do svých snů

přes veškerý sváry
mám tě pořád stejně rád
sundej ty své okuláry
ať tě můžu lépe znát

nebe je modrý
nebe je rudý
tak něco kvákni
ze sna mě vzbuď
tak už to řekni
jediné přání
s city už flákni
a buď jak buď
Autor CRASH, 13.07.2018
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: BluefoXx, AngelLia31
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí