Chladný ako...

Chladný ako...

Anotace: Je ťažké milovať...

Sbírka: Teraz to vidím jasne

Chladný ako oheň,
chladný ako plameň.
Bavíš sa s nimi zatiaľ čo ja stojím ako kôl,
na žiadne slová som sa nezmohol.

Žhavý ako ľad.
Žhavý ako snehový mrak.
Si šťastná bezo mňa aj keď som ťa miloval.
Je ti lepšie ak nemáš mňa, tak som sa ospravedlňoval.

Tak mi povedz pravdu,
ja to znesiem.
Sľubujem že to nebudem pokladať ako zradu,
všetku tú špinu zo stola zmetiem.

Tak povedz mi pravdu, ja to prestojím keď už nie sme priatelia,
tak buďme aspoň ľudia.
Ak si s nimi šťastná, som šťastný za teba,
ja a moja dôvera padáme do temna.

Chladný ako oheň,
všetkým tým oslepený,
chladný ako plameň,
svet je zatemnený.

Vraj ti ničím život tým že sa starám,
no kým som tu nebol tak si bola sama.
Teraz ti už len mávam
a z môjho srdca ostala len slama.

Žhavý ako ľad,
sedím na zemi a hľadím do neba.
Žhavý ako snehom naplnený mrak,
bol som blázon do teba

Umieram túhou spoznať ten svet,
však bez teba to bude ťažký let
Tak mi povedz pravdu,
ja to znesiem.
Všetku tú smolu nejako zmetiem.

Chladný ako oheň noci,
chladný ako plameň noci.
Vždy keď sa na mňa pozrieš srdce mi radosťou plesá,
Môj smútok vtedy klesá.

Žhavý ako ľad slnečný,
Žhavý ako snehuliak, veľmi srdečný.
Viem že si na mňa zabudla, aj ty to vieš.
No kým ty zabúdaš v mojom srdci navždy ostaneš.

Nie ako obluda,
ani jak kliešť.
Ostaneš ako krásna kvetina,
čo tú moju lásku dokáže zniesť.
Autor SamuelLeumas, 23.07.2018
Přečteno 445x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máte nádherné srdce a ona si to jistě dřív či později znovu uvědomí :-)

23.07.2018 12:57:16 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Ďakujem veľmi pekne

23.07.2018 15:00:36 | SamuelLeumas

:-) :-) :-)

24.07.2018 11:53:08 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Rozplakala...Silně úprimná... Preji brzsky obrat k lepsiemu...

23.07.2018 12:56:42 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí