Muka lásky

Muka lásky

Anotace: Jeden z mých výplodů mysli

Z lásky bývají jen muka
Časy,kdy mi srdce puká.
Nenávist a zloba ve mně,
nesnáším ty pocity-
po tom jak ses choval ke mně
Ty city,byly rozbity.
Proč rozum nemá to mé srdce
Lásce podléhá i když vím že správné to není.
Proč pro tebe tepe až tak prudce
Nepomáhá ani to věčné klení.
Klení do mdlob,úzkosti a závratí,
Když sedím, přemýšlím a hledám
Slova,cesty a myšlenky co mi tě navrátí.
Na naší lásku já dopustit nedám.
Ztratil ses mi v té tmě tmoucí,
Já nevím, kde nalézt tě mám.
V tom žalu ve mě láska rostoucí
Tys věděl proč odcházíš,tys chtěl už být sám.
A proto opakuji zas ta slova,
Láska to jsou muka.
Nevím co víc k tomu napsat,
Tím končí poslední má sloka
Autor Pecka, 23.07.2018
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí