Nechci víc

Nechci víc

Anotace: Krátká vánoční báseň vyjadřující vděk za klid, mír a rodinu.

Každý rok u stromečku,
tolik vánočního klidu, krásy,
zima venku, teplo v domečku
a já říkám si:

Díky Bohu za to,
není třeba zlato.
Zlato je, má milá, jediná,
poklad, má velká rodina.

V duchu modlím se a prosím,
ať napřesrok znovu to zakusím.
Nechci víc, už tohle nemá každý,
ach, přetrvá to navždy?

Autor Ondřej Sedlák Nový, 10.09.2018
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí