Vôňa ruží

Vôňa ruží

Anotace: ...taká úžasná ako vôňa ruží.

Sbírka: Vôňa ruží

Všetci ti závidia tvoju chôdzu,
všetci by chceli byť ako ty, no nemôžu.
Chceli by byť ako ty,
neustále šťastný a usmiaty.

No oni nevedia čím si si prešla,
koľko bolesti si na svojom chrbte zniesla.
Si ako ruža, ruža ktorá rozkvitla až teraz,
mnohý sa ti smiali neraz,
že si pozadu, že meškáš,
nejako sa im nezdáš.

No sú to oni kto sú pozadu,
svoje osudy čítajú odzadu.
Pretože si ako ruža, ako vôňa ruží,
taká nádherná, a plná energie, ktorá okolo teba doslova krúži.

Keď som ťa uvidel, podlomili sa mi kolená,
moje nohy zrazu boli ako polená.
Máš chvíľu? Predtým než znova odídeš?
Ak nie, tak dúfam, že ešte prídeš.

Neočarila si len ich, ale i mňa a moje oči,
kvôli tebe neviem pokojne spať v noci.
Stále vyzeráš nádherne,
pôsobíš tak silno, hlava hore a chôdza vzpriamene, tak nadpriemerne.

Pohľad na teba má vždy omámi,
je ako vôňa ruží,
taká nádherná vôňa a taký pocit známy,
tvoje čaro okolo mňa doslova krúži.

Prežila si si svoje,
tvoje problémy boli občas moje.
Dúfam že si na to všetko nezabudla,
tak ako si nezabudla na všetky momenty keď si
spadla.

Každý koho poznám ti závidí tú odvahu, závidí ti tvoju osobnosť,
nikto z nich ani len netušia že si už
mnohokrát spadla na podlahu
a stratila si svoju hodnosť.

Jeden pohľad na teba prekoná vôňu milióna ruží.
Jedno slovo od teba prekoná krásu vône tých nádherných ruží.

Pretože si nádherná ako vôňa ruží,
aj keď vzťah medzi nami je občas ako prstom prechádzať po tŕní.
Potajme závidím spolu s ostatnými
ako dokážeš ťažké životy spraviť ľahkými.

Ako sa dokážeš smiať nemysliac na nič zlé,
pamätajúc časy prchavé.
Závidím ten stáli úsmev na tvári,
chcel by som mať zvlášť miesto v tvojom diári.

Všetci ťa milujú pre tvoje dobré srdce,
všetky tie city rútiace
nás všetkých zmohli.
Vďaka tebe všetci svojich démonov strachu premohli.

Si ako vôňa ruží,
taká nádherná a prenikavá.
Všetky tie vášnivé city v každom vzpruží,
nie je to však len láska prchavá.

Vždy keď sa na teba pozriem, si ako vôňa ruží,
pri jednom pohľade sa všetko zlé zruší.
Pretože všetci milujú teba,
a pri pohľade na tvoju krásu odlietajú do neba.
Autor SamuelLeumas, 13.09.2018
Přečteno 424x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí