Mojí milované lásce ♥

Mojí milované lásce ♥

Anotace: Když chceš milovat, musíš začít u sebe

Můžu říct,
že tě miluju
když city
podle návodu neprojevuju?
Může člověk nechat volnost
a zároveň mít rád?
Milovat někoho
nemá žádnej řád.

Normy vytvořila špinavá spolčenost
média
aby lásku potopila
podle zaručených rad
je prý těžký doopravdy milovat.

Tohle musíš
tohle nesmíš
drž hubu
krok
buď otrokem
klidně celej rok!


Tyjo - už rok jsem otrokem lásky
nemám pocit
že na očích mám pásky
nemám ani svázaný nohy, ruce
ať žijí lásky revoluce
Autor oriskovanutela, 02.10.2018
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: piťura, Básník Karel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice povedené a originální :)

04.10.2018 19:39:31 | FemmeFatale

Diky:*

05.10.2018 00:24:07 | oriskovanutela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí