VŮNĚ .....

VŮNĚ .....

Anotace: ..... to jen takový blábolek! :-) pro mou lásečku

Sluníčkem, jarem, mandlemi,
tak voní láska – zdá se mi.
Víš proč?
Protože s tímto citem nádherně je na zemi!

Jahody, třešněmi s trochou bezinek,
tak voní sladký a něžný polibek.
Víš proč?
Každý je jiný a má v sobě pár vzpomínek.

OLD SPICEM a CESAREM tvoje náruč voní,
když pokládám se zcela do ní.
Víš proč?
Protože láska i polibky jsou v ní!
Autor Dalimila, 17.03.2005
Přečteno 2690x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (15x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí